horror - mask . com

.. all about horror - masks

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
horror - mask . com

Halloween Maskers - Onze Top 10 voor het seizoen 2011

Voor Halloween 2011, zijn er beschikbaar wederom een groot aantal nieuwe horror maskers, zodat iedereen die op zoek om te kopen kan men kiezen uit een grote verscheidenheid aan maskers. In dit artikel heb ik vermeld mijn persoonlijke favorieten voor dit jaar. Alle maskers die worden getoond zijn draagbaar en kan uiteraard worden gecombineerd met een griezelig Halloween kostuum.
Lees meer...
 

Horror maskers voor Halloween

Wat is Halloween zonder horror maskers? Een halloween party lijkt onvolledig met de afwezigheid van mensen die het dragen van deze freaky maskers - het zou kunnen maken van de gebeurtenis lijken het is maar een gewoon kostuum partij. Er wordt gezegd dat het idee van het dragen van maskers gestart tijdens de oude tijden, toen de Kelten zijn van mening dat in de nacht van Halloween, geesten en spoken zou opstaan ​​uit de dood en dwalen rond. En aangezien de oorspronkelijke mensen zijn bang dat de op de loer geesten zou erkennen dat zij mensen zijn, dachten ze dat te verhullen door het dragen van maskers en kostuums.
 

Lees meer...
 

Horror maskers op YouTube

Prullenbak video's lijken een steeds grotere populariteit geniet op Youtube. Een voorbeeld dat een enorme hoeveelheid van gedachten ben met slechts een horror masker en een volstrekt zinloze scenario kan hieronder worden bekeken.
 

 
Lees meer...
 

Groot voorbeeld van horror masker gemaakt van latex

Onlangs kwamen we op een korte video van een echt goede en redelijk geprijsde realistische horror masker, waaruit een beschadigd of verbrand gezicht met grote littekens. Met behulp van een masker als dit maakt het gemakkelijk voor de gebruiker te verstoren of andere personen shock, want het is niet duidelijk dat een masker gedragen wordt. Een plus met die maskers is, dat ze kunnen worden gebracht in slechts enkele seconden zonder verdere make-up nodig.
 

 
Lees meer...
 

Halloween Maskers - Onze Top 15

Nogmaals, Halloween is om de hoek. Voor sommige mensen, met Halloween komt ook de moeilijke beslissing over wat voor soort Halloween kostuum te dragen. Vaak enge Halloween maskers zijn een antwoord op deze zorgen. Een hoge kwaliteit of uitzonderlijke Halloween masker kan een enorm positieve invloed op een Halloween kostuum en is vaak een vereiste voor een levendige en opvallende halloween vermomming. Om u te helpen u in een mogelijke koopbeslissing hebben we een lijst samengesteld van 15 horror halloween maskers wij denken dat ze de moeite waard om te vermelden.

Lees meer...
 


JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Hoofdmenu

Uitstekende halloween horror maskers voor kan worden gevonden in de volgende winkels:

Horror Maskers @ mask-shop.com
Horror Maskers @ realistic-masks.com

English (United Kingdom)French (Fr)Deutsch (DE-CH-AT)Italian - ItalyNederlands - nl-NLEspañol(Spanish Formal International)Português (Brasil)Russian (CIS)Polish (Poland)Svenska (Sverige)Finnish (Suomi)Danish(DK)Hungarian (formal)Bulgarian (Български)Română (România)Greek